Ju ofrohen shërbime teknike.
Servisi jonë është i kompletuar me 2 teknik të cilët mbaruan shkollën e mesme teknike në Greqi.
Xheneriku ka mbaruar shkollën 3 vjeçare për saldator elektrode, argon, saldime gize (elektroda gize), saldime çeliku me argon (tel inox). Dhe shkollën 3 vjeçare për motorrist, kamjo, diferencial, elektroaut automjetesh.
Tornitori ka mbaruar shkollën 3 vjeçare për torno, frezë, limatriçe, trapno. Dhe një vit në degën e makinerive elektronike CNC për projektues, programist, përdorues i makinerive elektronike si: torno CNC, freze CNC, grryerje elektromagnetike. Gjatë viteve shkollore rregull i shkollës ishte që nxënësit të punonin në fabrika të ndryshme për të bërë praktikën dhe për të marë përvojë mbi degën që ndiqnin në shkollë.
Gjatë viteve të shkollës punuan në fabrika që prodhonin makineri bujqësore dhe pjesë këmbimi të ndryshme. Për shkak të jetesës tonë prej 17 vjetësh në një zonë bujqësore në Greqi, duke punuar në ofiçina të ndryshme dhe me njërëz të specializuar, kemi arritur të marim përvojë të mjaftueshme.
Xheneriku është në gjëndje të përballet me ç'do problem të mjetit tuaj pasi ka punuar në kompanin e MASSEY FERGUSON në Selanik. Në këtë kompani ka marë përvojë dhe në shumë marka e modele të tjera si:DEUTZ, FIAT, FORD, JOHN DEERE
Produktet e fundit në Agrotreg

Traktorë

Marka & modeli: Valmet 905
Informacione: 120 hp, Traktori ka dhe plug me 4 korpsa, frezë, dy agregate me kunja
Viti prodhimit: 1988
Orë pune12.400 orë pune (në 8.000 orë është bërë riparim motorri)
Çmimi: Kontakto

Agregate

Marka & modeli: Plug me 4 vesha
Informacione: me rrote per regjistrimin e thellesise


Viti prodhimit:
Orë pune:
Çmimi: Kontakto

Agregate

Marka & modeli: Maletti 230
Informacione: gjersia 2.30m
me aks te ri dhe thika te reja
me 6 thika ne ç'do fllanxhe
Viti prodhimit:
Orë pune:
Çmimi: Kontakto

Traktorë

Marka & modeli: Massey Ferguson 6170
Informacione: A/C, 110hp, 4x4, lepur-breshk + 4 over (+4 marrshe pa freksion ne cdo grup) 
ne cdo marrsh me revers
Viti prodhimit: 1995
Orë pune: 7000
Çmimi: Kontakto
              Para se të bleni një plug
Distanca e bazamenteve të lidhjes së plugut me traktorin 
duhet të jetë më e madhe nga distanca e bazamentit 
(vija e kuqe) që janë kapur shpatullat e hidraulikut.
Regjistrim i plugut
Shumë herë kemi dëgjuar për plugje që thonë se nuk ngulen apo tërheqin me nji krahë.
Këtë gjë e kemi dëgjuar akoma dhe për një plug të ri.
Mos u nxitoni te nxirni një konkluzion të tillë apo diçka tjetër,
dhe mos nguroni të na telefononi që të vijme në tokën tuaj dhe të regjistrojmë plugun që keni blerë te ne apo te dikush tjeter. Shiko me shumë